8:00 - 19:00

ساعات کاری : شنبه تا پنجشنبه

021-66415863

تماس برای مشاوره رایگان

اینستاگرام

فیسبوک

جستجو
 

وکیل امور آدم ربایی

گروه وکلای حقوق یاران > وکیل امور آدم ربایی

چنانچه به وکیل امور آدم ربایی نیاز دارید با گروه وکلای حقوق یاران تماس حاصل فرمایید.

آدم ربایی زمانی اتفاق می افتد که شخصی را بدون رضایت خودش از محلی به مکانی دیگر منتقل کرده به واسطه تهدید شخص و یا زور و یا فریب دادن شخص،در واقع آدم ربایی باعث سلب آزادی تن می شود.

ارکان جرم آدم ربایی

رکن قانونی : ماده ۶۲۱ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی است که بر اساس این ماده، هرکس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگر به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند، به حبس از ۵ تا ۱۵ سال محکوم خواهد شد. در صورتی که سن مجنی‌علیه کمتر از ۱۵ سال تمام باشد یا ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی‌علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات تعیین‌شده محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شود.

 

رکن مادی : دزدیدن شخصی از مکانی به مکان دیگر بدون رضایت و اراده شخص و به واسطه زور و تهدید و یا حیله .

 

شخصی که دزدیده میشود میتواند توسط فرد و یا افرادی دزدیده شود که این افراد میتوانند با مباشرت و معاونت یکدیگر اقدام به عملی کردن این جرم کرده باشند.

 

شرط لازم برای وقوع جرم آدم ربایی رضایت نداشتن مجنی علیه است که در این صورت جرم محقق می شود.

 

نتیجه این جرم سلب آزادی شخصی است که ربوده شده است اما در قانون به صورت واضح درباره نتیجه جرم آدم ربایی حرفی زده نشده است.

 

رکن معنوی :  جرم آدم ربایی مطلق است و دارای سوء نیت خاص نیست و در صورتی که فردی زنده است اما در خواب و یا بیهوشی دزدیده می شود مشمول این حکم میشود پس عدم رضایت شخص ربوده شده شرط نیست.

داشتن انگیزه یکی از عناصر جرم آدم ربایی است اما مقنن آن را به شمار نمی آورند زیرا در جرائم تعزیری و بازدارنده از جهات مخففه است.

 

در صورتی که شخصی شروع به انجام عمل کرده باشد اما موفق به انجام عمل نشود بنا به دلایلی که خارج از اراده و قصد شخص باشد به مجازات سه تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد.

 

معاونت و مباشرت در جرم آدم ربایی

طبق ماده ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی

۱_ شخصی که عمل انجام جرم را آسان نماید

۲_ اشخاصی که شخص دیگری را ترغیب و تشویق به انجام جرم می کنند و یا او را تهدید میکنند و یا فریب میدهند که جرم را انجام دهند و باعث میشوند که جرم اتفاق بیافتد.

۳_ شخصی که طریقه ارتکاب جرم را به دیگری یاد بدهد و یا وسایل مربوط به ارتکاب جرم را تهیه نماید.

 

جرم آدم‌ربایی از جرایم آنی به شمار می‌رود، مقید به نتیجه است ، از جرائم غیر قابل گذشت است و مجازات آن غیرقابل تعلیق است.

وکیل آدم ربایی میتواند به شما کمک بسیار شایانی در حل مشکل نماید.

چنانچه نیاز به مشورت با وکیل و دریافت مشاوره دارید با ما تماس حاصل فرمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]